|
|
1.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
Öğretim Şekli
|
|
03ENOD101
|
Bilimsel Araştırmalarda İstatistiksel Yöntemlerin Kullanımı
|
1+1+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03ENOD102
|
Bilimsel Araştırma Teknikleri, Makale Yazımı ve Etik
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2400
|
Danışmanlık
|
0+1+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2700
|
Doktora Tez Çalışması
|
0+0+0
|
Zorunlu
|
22
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03ENOD103
|
İleri İstatistik
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
6
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2201
|
Gıda Mikrobiyolojisi I
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2202
|
Gıda Mikrobiyolojisi II
|
2+2+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2203
|
Gıda Kimyası I
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2204
|
Gıda Kimyası II
|
2+2+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2205
|
Süt Bilimi
|
2+2+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2206
|
Et Bilimi
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2207
|
Gıda Enfeksiyonları ve Zehirlenmeleri
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2208
|
Gıda Muhafazası
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2209
|
Gıda Toksikolojisi
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2210
|
Gıdalarda Renk Maddeleri
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2211
|
Gıda Sanayinde Sanitasyon
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2212
|
Gıda Ambalajları
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2213
|
Fonksiyonel Gıdalar
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2214
|
Gıdalarda starter Kültür Kullanımı
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2215
|
Gıda Mevzuatı
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2216
|
Gıda Güvenliği Sistemleri
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2217
|
Gıda Endüstrisinde Yeni Ürün Geliştirme Teknikleri
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2218
|
Gıda Sanayinde Atık Yönetimi
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2219
|
Gıda Kontaminantları
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2220
|
Geleneksel Gıdalar
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2221
|
Dondurma Teknolojisi
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2222
|
Fermente Et Ürünleri Teknolojisi
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2223
|
Kanatlı Eti ve Hijyeni
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2224
|
İleri Peynir Teknolojisi
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2225
|
Süt Yan Ürünleri
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2226
|
Özel Süt Ürünleri
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2227
|
İçme Sütü Teknolojisi
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2228
|
Yöresel Peynir Teknolojisi
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2229
|
Mikrobiyal Metabolizma
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2230
|
Süt ve Ürünleri Reolojisi
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2231
|
Süt Teknolojisi Alanında Yeni Teknikler
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2232
|
Yağ İkameleri
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2233
|
Yumurta ve Muayene Metotları
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2234
|
Kutu Konserve Üretim Teknolojisi ve Muayene Metotları
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2235
|
Bal ve Muayene Metotları
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2236
|
Su Hijyeni ve Muayene Metotları
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2237
|
Su Ürünleri Hijyeni ve Muayene Metotları
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2238
|
Veteriner Halk Sağlığı
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2239
|
Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2240
|
Ensturimental Analizler
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2241
|
Gıdalarda Duyusal Değerlendirme
|
2+1+0
|
Seçmeli
|
4
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2242
|
Gıda İşlemenin Biyoaktif Gıda Bileşenleri Üzerine Etkisi
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2243
|
Enzim Teknolojisi
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2244
|
Moleküler Tanı Yöntemleri
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2245
|
Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2246
|
Gıda Virolojisi
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2247
|
Tereyağ Teknolojisi
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2248
|
Yoğurt Teknolojisi
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2249
|
Et Muayenesi ve Teknolojisi
|
2+2+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2250
|
Arı ve Arı Ürünleri
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2251
|
Gıda Biyoteknolojisi
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2252
|
Emülsifiye Et Ürünleri
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2253
|
Dekontaminasyon Teknikleri ve Teknolojisi
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2254
|
Mikrobiyotanın İnsan Sağlığı Üzerine Etkisi
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
6
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2255
|
Gıda İşlemede Yenilikçi Teknolojiler
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
4
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2261
|
Gıda Endüstrisinde Yapay Zeka ve Akıllı Sistemler
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2262
|
Mezbaha Yan Ürünleri Teknolojisi
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2263
|
Genetiği Değiştirilmiş Gıda Kaynakları ve Biyogüvenlik
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2600
|
Uzmanlık Alan Dersi
|
8+0+0
|
Seçmeli
|
6
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2610
|
Doktora Yeterlik Hazırlık
|
0+0+0
|
Seçmeli
|
22
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2620
|
Tez Önerisi Hazırlık
|
0+0+0
|
Seçmeli
|
22
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
353
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
2.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
Öğretim Şekli
|
|
03GHT2501
|
Seminer I
|
0+0+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2502
|
Seminer II
|
0+0+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2256
|
Fermentasyon Mikrobiyolojisi
|
1+2+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2257
|
Gıda Endüstrisinde Organizasyon
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2258
|
Gıda Alerjileri
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2259
|
Biyolojik Ajanlar ve Biyoterörizm
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
03GHT2260
|
İklim Değişikliği ve Ayakizi
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
Yüz Yüze
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
27
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|