|
|
1.Yarıyıl Ders Planı
|
|
|
|
|
|
|
Ders Kodu
|
Ders Adı
|
T+U+L
|
Zorunlu/Seçmeli
|
AKTS
|
Grup Kodu
|
Grup Ders Adedi
|
|
03ENOD101
|
Bilimsel Araştırmalarda İstatistiksel Yöntemlerin Kullanımı
|
1+1+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
03ENOD102
|
Bilimsel Araştırma Teknikleri, Makale Yazımı ve Etik
|
2+0+0
|
Zorunlu
|
3
|
|
|
|
03VHB1400
|
Danışmanlık
|
0+1+0
|
Zorunlu
|
2
|
|
|
|
03VHB1500
|
Seminer
|
0+0+0
|
Zorunlu
|
6
|
|
|
|
03VHB1700
|
Yüksek Lisans Tez Çalışması
|
0+0+0
|
Zorunlu
|
22
|
|
|
|
03ENOD103
|
İleri İstatistik
|
3+0+0
|
Seçmeli
|
6
|
|
|
|
03VHB1101
|
Temel Yem Bilgisi
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
|
03VHB1102
|
Temel Besin Maddeleri ve Metabolizmaları
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
|
03VHB1201
|
Yem Hijyeni
|
1+0+0
|
Seçmeli
|
2
|
|
|
|
03VHB1202
|
Yemlerin İşlenmesi ve Yem teknolojisi
|
2+2+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
|
03VHB1203
|
Yem Katkı Maddeleri
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
|
03VHB1204
|
Besi Sığırlarının Beslenmesi
|
2+2+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
|
03VHB1205
|
Koyun besleme
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
|
03VHB1206
|
Keçi Besleme
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
|
03VHB1207
|
Kedi ve Köpeklerin beslenmesi
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
|
03VHB1208
|
Atların Beslenmesi
|
1+0+0
|
Seçmeli
|
2
|
|
|
|
03VHB1209
|
Ruminantların Beslenme Hastalıkları
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
|
03VHB1210
|
Tek Midelilerin Başlıca Beslenme Hastalıkları
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
|
03VHB1211
|
Kaz, Ördek ve Hindi Besleme
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
|
03VHB1212
|
Laboratuvar Hayvanlarının Beslemesi
|
1+0+0
|
Seçmeli
|
2
|
|
|
|
03VHB1213
|
Balık Besleme
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
|
03VHB1214
|
Yemlerde Antinutrisyonel Faktörler
|
1+0+0
|
Seçmeli
|
2
|
|
|
|
03VHB1215
|
Domuzların Beslenmesi ve Beslenme Hastalıkları
|
1+0+0
|
Seçmeli
|
2
|
|
|
|
03VHB1216
|
Ruminantlarda Beslemenin Dölverimi Üzerine Etkisi
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
|
03VHB1217
|
Alternatif Yem Maddeleri
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
|
03VHB1218
|
Buzağı Besleme
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
|
03VHB1219
|
Rasyon Hazırlamada Temel İlkeler ve Teknikler
|
2+2+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
|
03VHB1220
|
Süt Sığırlarının Beslenmesinde Temel İlkeler
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
|
03VHB1221
|
Tavuk Beslemede Temel İlkeler
|
2+0+0
|
Seçmeli
|
3
|
|
|
|
03VHB1222
|
Yemlerde Ham Besin Madde Analizleri
|
2+2+0
|
Seçmeli
|
5
|
|
|
|
03VHB1600
|
Uzmanlık Alan Dersi
|
8+0+0
|
Seçmeli
|
6
|
|
|
|
|
|
|
Toplam AKTS
|
123
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|